PODĚKOVÁNÍ ZA NETUNICE 1.10.2016

04.10.2016 04:12
 
 
Vážení přátelé :-) 
Další z krásnejch zpívanejch je za námi a to ta v Netunicích . Musím říct že do hospod moc nechodím , né snad pro to že bych si to pivko nedal ale je to tím že jsem POHODLNEJ . 
Tak krásnou a milou HOSPŮDKU jako je ta v Netunicích jsem dlouho nezažil. MILÁ A PŘÍJEMNÁ OBSLUHA !!!! :-) CENY "skoro " za hubičku VÝBORNÝ PIVO A GULÁŠ + BRAMBORÁČKY. Musím říct že v té hospůdce potkáme nové kamarády , na rozdíl tomu , když sedíme u pivka doma . Jen úvaha :-)
 Tak a teď už k samotné zpívané . Jako host si s námi zabubnoval Martin Tóth ze skupiny KATR . Byla to parádní vsuvka !!!!!! MOOC děkujeme Martinovi za super výkon . Po půl roce Nás navštívil roker SRDCEM I DUŠÍ Petr Korčík 
Bylo mi ctí mu zahrát píseň od pana Nohavici - KOMETA. Doufám že to byla Kometa Petře :-) Zpívanou jsme začali ve 20.15h - a končily jsem hrát něco málo po jedné hodině půlnoční . Posléze nastala další zpívaná v duchu pana Hostinského.
 No prostě jedním slovem PARÁDA :-) Znovu Vám děkujeme za Vaší podporu a když vše klapne za půl roku v NETUNICKÉ hospůdce AHOJ . 
Za KOHN rock zdraví - Tomáš Navrátil :-)

Fotogalerie: PODĚKOVÁNÍ ZA NETUNICE 1.10.2016